Wij zoeken een kandidaat-notaris familierecht

 

32 - 40 uur

Wat biedt KRAGD Notarissen?

KRAGD Notarissen is een modern notariskantoor in het multifunctionele WTC gebouw in Den Haag Zuid. KRAGD Notarissen heeft een grote veelzijdige adviespraktijk, met name in het ondernemingsrecht en vastgoed. Naar opdrachtgevers toe zijn de notarissen informeel en makkelijk toegankelijk, creatief in oplossingen en ondernemend.

 

Onze opdrachtgevers kenmerken zich door hun vastberadenheid om vooruit te komen. Ze houden ervan om aan de bal te zijn en inventief om te gaan met de uitdagingen van deze tijd.

 

Wij komen het beste tot ons recht bij ondernemers en ondernemende mensen die het spel zelf willen bepalen en hun eigen successen afdwingen. Dat betekent vaak nieuwe wegen bewandelen. Voor de klant, maar ook voor ons. Onze uitdaging is om daadkrachtige oplossingen te bedenken waaraan anderen niet eerder hebben gedacht of zelfs denken dat het onmogelijk is.

 

Inventief

Dat we graag inventief zijn en out of the box denken, is ingebed in ons klantcontact. We nemen de tijd en zijn oprecht nieuwsgierig. We gaan aan de slag als ook de vraag achter de vraag beantwoord is. Zodat we ervoor zorgen dat onze dienstverlening naadloos past in het grotere geheel en de disciplines die belangrijk zijn voor de situatie van de klant.

 

Een krachtig advies geven klinkt mooi. Uiteindelijk moet de klant wel zeker van zijn zaak zijn, via kwalitatief juridisch advies. Van een notariskantoor dat meedenkt, adviseert en handelt op een bijzonder hoog niveau.

 

Ter aanvulling van het team is er plaats voor een kandidaat-notaris familierecht, met relevante ervaring.

 

Wat zoekt KRAGD Notarissen?

KRAGD Notarissen zoekt een ervaren kandidaat-notaris familierecht, met ruime ervaring op het gebied van het opstellen van (onder meer) testamenten en huwelijksvoorwaarden alsmede op het gebied van estate planning. Kennis van de relevante fiscale aspecten is vereist. Waarnemingsbevoegdheid is een pré.

 

De focus van de werkzaamheden zal liggen op begeleiding en advisering van ondernemers en vermogende particulieren. Het gaat om een functie in een enthousiast team.

 

Meer weten over KRAGD Notarissen?

KRAGD Notarissen is een kantoor met 3 partners, 6 kandidaat-notarissen en 10 overige medewerkers.

Het kantoor gaat flexibel om met werktijden en thuiswerken. Er heerst een open cultuur bij KRAGD en een zeer prettige werksfeer; men is persoonlijk betrokken bij elkaar.

 

Zoek jij een kantoor met een informele, fijne werksfeer en een mooie adviespraktijk? Dan is KRAGD een kantoor voor jou!

 

Geïnteresseerd? Stuur je CV naar zandee@kragd.nl

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Copyright 2020 KRAGD Notarissen

disclaimer  |  Cookies

KRAGD heeft het zekerheidskeurmerk Insurplus. Dit keurmerk verzekert u

van up-to-date oplossingen en extra zekerheid als de belangen groot zijn.