Wij zoeken een receptionist(e)

 

40 uur

Wat zoekt KRAGD Notarissen?

KRAGD Notarissen zoekt een enthousiaste betrokken receptionist(e), bij voorkeur met enige jaren relevante ervaring in het notariaat. Het gaat om een functie in een enthousiast team.

 

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit onder meer het zijn van eerste aanspreekpunt van klanten van ons kantoor, je zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen, het aannemen van telefoongesprekken, het representatief houden van het kantoor en daarbij horende werkzaamheden.

 

Tevens ga je ondersteunen in het aanmaken van dossiers en legalisatie van juridische documenten. Je bent als het ware de ‘spin in het web’ van KRAGD. Je krijgt voldoende ruimte om je eigen invulling te geven aan de werkzaamheden.

 

 

Wat biedt KRAGD Notarissen?

KRAGD Notarissen is een modern notariskantoor in het multifunctionele WTC gebouw in Den Haag Zuid. KRAGD Notarissen heeft een grote veelzijdige adviespraktijk in het ondernemingsrecht, familierecht en vastgoed. Naar cliënten toe zijn de notarissen en kandidaat-notarissen informeel en makkelijk toegankelijk, creatief in oplossingen en ondernemend.

 

KRAGD is een strategische partner voor ondernemers op het gebied van het ondernemingsrecht, familierecht en commercieel vastgoed.

 

Het kantoor gaat flexibel om met werktijden en thuiswerken. Er heerst een open cultuur bij KRAGD en een zeer prettige werksfeer; men is persoonlijk betrokken bij elkaar.

 

Ter aanvulling van het team is er plaats voor een enthousiaste receptionist(e). Wanneer je relevante ervaring hebt opgedaan op een notariskantoor, is dat een pre.

Meer weten over KRAGD Notarissen?

KRAGD Notarissen is een kantoor met 3 partners, 7 kandidaat-notarissen en 10 overige medewerkers.

 

Zoek jij een kantoor met een informele, fijne werksfeer en een mooie adviespraktijk? Dan is KRAGD een kantoor voor jou!

 

Geïnteresseerd? Stuur je CV naar zandee@kragd.nl

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Copyright 2020 KRAGD Notarissen

disclaimer  |  Cookies

KRAGD heeft het zekerheidskeurmerk Insurplus. Dit keurmerk verzekert u

van up-to-date oplossingen en extra zekerheid als de belangen groot zijn.