Wij zoeken een notarieel secretaresse ondernemingsrecht

32 - 40 uur

Wat zoekt KRAGD Notarissen?

KRAGD Notarissen zoekt een notarieel secretaresse voor de ondernemingsrecht praktijk, bij voorkeur met enige jaren relevante ervaring in het notariaat. Het gaat om een functie in een enthousiast team. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het zorg dragen voor een correcte verwerking van nieuwe zaken en ondersteuning bieden bij alle daarbij horende werkzaamheden.

 

 

Wat biedt KRAGD Notarissen?

KRAGD Notarissen is een modern notariskantoor in het multifunctionele WTC gebouw in Den Haag Zuid. KRAGD Notarissen heeft een grote veelzijdige adviespraktijk in het ondernemingsrecht, familierecht en vastgoed. Naar cli├źnten toe zijn de notarissen informeel en makkelijk toegankelijk, creatief in oplossingen en ondernemend.

 

KRAGD is een strategische partner voor ondernemers op het gebied van het ondernemingsrecht, familierecht en commercieel vastgoed.

 

Het kantoor gaat flexibel om met werktijden en thuiswerken. Er heerst een open cultuur bij KRAGD en een zeer prettige werksfeer; men is persoonlijk betrokken bij elkaar.

 

Ter aanvulling van het team is er plaats voor een notarieel secretaresse ondernemingsrecht, liefst met relevante ervaring.

Meer weten over KRAGD Notarissen?

KRAGD Notarissen is een kantoor met 3 partners, 7 kandidaat-notarissen en 10 overige medewerkers.

 

Zoek jij een kantoor met een informele, fijne werksfeer en een mooie adviespraktijk? Dan is KRAGD een kantoor voor jou!

 

Geïnteresseerd? Stuur je CV naar zandee@kragd.nl

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Copyright 2020 KRAGD Notarissen

disclaimer  |  Cookies

KRAGD heeft het zekerheidskeurmerk Insurplus. Dit keurmerk verzekert u

van up-to-date oplossingen en extra zekerheid als de belangen groot zijn.