Wij zoeken een kandidaat-notaris commercieel vastgoed

 

fulltime (parttime is bespreekbaar)

Wat biedt KraGd Notariaat?

KraGd Notariaat is een modern notariskantoor in het multifunctionele WTC gebouw in Den Haag Zuid. KraGd Notariaat heeft een grote veelzijdige adviespraktijk in het ondernemingsrecht en vastgoed. Naar cliënten toe zijn de notarissen informeel en makkelijk toegankelijk, creatief in oplossingen en ondernemend.

KraGd notariaat is een strategische partner voor ondernemers op het gebied van het ondernemingsrecht en commercieel vastgoed.

Het kantoor gaat flexibel om met werktijden en thuiswerken. Er heerst een open cultuur bij KraGd Notariaat en een zeer prettige werksfeer; men is persoonlijk betrokken bij elkaar.

 

Ter aanvulling van het team is er plaats voor een kandidaat-notaris met enkele jaren ervaring. De functie biedt de kandidaat de mogelijkheid om zich, samen met de betreffende collega’s, verder te verdiepen en bekwamen in met name het commercieel vastgoed.

 

Wat zoekt KraGd Notariaat?

KraGd Notariaat zoekt een kandidaat-notaris met bij voorkeur enkele jaren ervaring in het commercieel vastgoed, zoals splitsing appartementsrechten, opstalrechten, herfinancieringen, nieuwbouw enz. De kandidaat-notaris is bij voorkeur waarnemingsbevoegd en beschikt naast juridische kwaliteiten ook over commerciële vaardigheden. Kandidaten met ambitie krijgen bij dit kantoor volop ruimte zich verder te ontwikkelen.

Meer weten over KraGd Notariaat?

KraGd Notariaat is een kantoor met 2 notarissen, 5 kandidaat-notarissen en 8 overige medewerkers.

 

Zoek jij een kantoor met een heel informele, fijne werksfeer en een mooie adviespraktijk? Dan is KraGd een kantoor voor jou!

 

Geïnteresseerd? Schrijf je in via www.selectia.nl waar je ook je CV kunt up-loaden of mail naar jitskehosselet@selectia.nl

Heb je vragen, bel: 06 – 512 58 344 (Jitske Hosselet)

 

 

Copyright 2020 Kragd Notarissen

disclaimer  |  Cookies

Kragd heeft het zekerheidskeurmerk Insurplus. Dit keurmerk verzekert u

van up-to-date oplossingen en extra zekerheid als de belangen groot zijn.